Luni, 08.01.2024, între orele 12.00-14.00, la sala T14 de la Departamentul Arte și Media (corp Agronomie), în cadrul programului ROSE, va avea loc workshopul „Producția emisiunilor culturale în televiziune” susținut de conf. univ. dr. Florin CONSTANTINESCU și lect. univ. dr. Georgiana STĂNESCU.

Sunt invitați studenții de la specializările Cinematografie, Fotografie, Media, Jurnalism și Comunicare și Relații Publice.

Participanții vor fi introduși în lumea fascinantă a televiziunii culturale, de la conceperea ideii inițiale și dezvoltarea conținutului, până la producția efectivă și difuzarea emisiunilor. Vor fi abordate aspecte practice, cum ar fi selecția subiectelor relevante, identificarea invitaților și a experților, precum și tehnici de prezentare și de realizare a producției. Workshop-ul va oferi, de asemenea, o perspectivă amplă asupra utilizării tehnologiilor moderne în producția de televiziune culturală, inclusiv integrarea în platformele digitale, pentru a ajunge la o audiență diversificată.