Conferința internațională a Rețelei pentru Educație și Cercetare din România (RoEduNet)

22nd RoEduNet Conference Networking in Education and Research

ARNIEC-RoEduNet, Universitatea din Craiova, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași si Carnegie Mellon University, sub egida  „IEEE Romania Section Computer Society” organizează în perioada 21-22 Septembrie 2023, conferința internațională – ediția a 22-a “RoEduNet Conference  Networking in Education and Research”.

Evenimentul va avea loc la Universitatea din Craiova, în Aula Mihai I și reunește, într-un cadru comun, cadre didactice și cercetători din întreaga lume, care activează în dinamicul domeniu al rețelelor de calculatoare. Tema conferinței aduce în discuție problematica rețelelor de calculatoare atât în aspectele lor tehnice cât și în cele sociale sau strategice, concentrându-și atenția asupra direcțiilor și aplicațiilor practice în domeniul educațional și de cercetare. Sesiunea plenară cuprinde prezentări referitoare la Rețeaua Europeana pentru Educație și Cercetare GEANT, susținerea lucrărilor științifice, precum și prezentări de actualitate din domeniul IT ale companiilor CISCO, DELL-Intel, si Datanet.

Evenimentul oferă oportunități speciale pentru schimbul de informații între specialiști, în domeniul rețelelor de calculatoare.

LINK conferință.