Înscrierea la examenul de admitere în anul 2023-2024 la specializările Departamentului ARTE și MEDIA este în plină desfășurare. Specializările Actorie / Cinematografie, Fotografie, Media / Muzică sunt exact ceea ce caută un creator din lumea artelor.

Platforma de înscriere la programele de licență și master ale Universității din Craiova / Departamentul Arte și Media – sesiunea IULIE 2023 este activă din data de 15 aprilie 2023 și va rămâne deschisă până în data de 17 iulie 2023. Înscrierea se face în sistem online pe EvStud, la adresa: https://evstud.ucv.ro, atât pentru studenții români cât și pentru cei străini.

Calendarul de admitere diferă în funcție de ciclul de studii. Astfel, înscrierea pentru programele de licență se va încheia în data de 17 iulie 2023, iar pentru programele de master în data de 14 iulie 2023.

Elevii claselor a XII-a se pot înscrie deja la programele dorite, urmând să îşi completeze dosarul de admitere cu adeverința sau diploma de absolvire, precum și foaia matricolă, după susținerea examenului de Bacalaureat.

Urmărește programele noastre de studii de licență și de masterat și intră în lumea artiștilor profesioniști!